Taihape
Hallo allemaal,
Hier zijn we weer vanuit het prachtige gemeentehuis van Taihape. Morgen willen we het bovengelegen National park gaan bezichtigen. Ook hopen we Mount Doom te zien te krijgen. Kijken we meteen of Frodo er ook is ??. Eergisteren zijn we aangekomen in Wellington en vervolgens zijn we meteen doorgereden naar Paekakariki. We hadden eerst bij 2 andere hostels gekeken voor een overnachting, echter was er geen plaats meer. We waren dus blij dat we om 19:00 uur nog een hostel vonden. Hier hebben we 2 nachten verbleven. De 2e dag zijn we gaan wandelen in het natuurgebied vlakbij het dorp. Gaan nu jullie reacties lezen!!
Tot schrijfs, Groetjes Frans en John
Hee mannen van het goede leven.
Zo te horen ziet het er geweldig uit in Nieuw-Zeeland, ook mooi dat jullie daar nog naar een melkveebedrijf zijn geweest:P. Hopelijk hebben jullie nog veel foto's gemaakt van jullie avontuur.
De groeten uit Waalre!!
Zo schiet al een aardig eindje op met jullie, de boottocht zal wel heerlijk zijn geweest, lekker dobberen op het water met 30gr, wie doet je wat, verjaardag van Frank (18) goed gevierd, was weer gezellig, jammer dat jullie er niet bij waren, maar wat jullie doen is natuurlijk niet te vergelijken.
Zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto,s die jullie gemaakt hebben, dat zullen er wel erg veel zijn,word de reis nog mooier van, nou reis ze en we schrijven weer, heel veel groetjes van de Plaatjes
Wij vinden het allemaal fijn dat jullie gebeld hebben om Frank te feleciteren. Dus zijn jullie nu waar de opname van Lords of the Ring gemaakt zijn.
Frans en John fijn dat ik jullie gisteravond gesproken heb, geniet van het mooie weer en de mooie omgeving. Groetjes van ons allemaal ook van Oma.