Timaru
Hallo allemaal,
Vandaag zijn we naar Timaru gereden. Een uurtje of 3 rijden vanaf Akaroa. Het was een hele mooie route tussen de bergen en het vlakke land. We hebben gereden tussen de goud glanzende graanvelden en groene weiden. vanacht en morgenavond verblijven we in Timaru. Morgen gaan we naar lake Tekapo,en misschien nog door naar Mount Cook. We hebben het goed naar ons zin.
We vinden het heel fijn dat jullie allemaal berichten posten. Echter hebben we het zo druk dat we hier niet op kunnen reageren. Dit komt ook door de beperkte toegang tot het internet.
Groetjes John en Frans,
hee
ik ben zo jaloers had ook wel mee gewilt ipv die exames hier
mijn kamer is geverfd dus ik verhuus weer bijna terug uit jou kamer...
ik moest de groetjes doen van alle den haasjes en wordt dood geknuppeld met de vraag hoe is het met fransje waar zit die nu... maar dat begrijp je wel:D:D
maar heel veel plezier ik ga nu naar school :(
haha
liefs xx
Owowow, ik heb heimwee, raar maar waar! Jullie vallen ook wel met je neus in de boter, meteen het mooiste stuk NZ!! Er is maar een nadeel aan dat land: het internet. Veels te duur en vreselijk traag; dus geen wonder dat je er zo min mogelijk gebruik van maken! Wel leuk dat er steeds korte berichtjes zijn, ook voor de familie denk ik. Geniet maar lekker verder ;-)
Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben en we begrijpen dat je nu ook niet zo lang wilt internetten.
We zijn blij met jullie berichtjes en de rest van de verhalen horen we later wel.
Hey globetrotters,
Ik weet wat het is, internet in New Zealand, je moet er veel geduld en geld tegenaan gooien. Misschien is het een idee om de foto's die wij gemaakt hebben eens te bekijken, dan krijgt iedereen een beetje een idee hoe het eruit ziet.
http://www.steegstra.com en dan de pagina's Nieuw Zeeland uiteraard ;)
We zijn al weer druk aan het sparen voor een volgende trip naar dit schitterende land.
Geniet van jullie reis.
Erg mooi allemaal mannen! Ik wist wel dat jullie hier de tijd van jullie leven gingen hebben.
Mijn tip geniet ervan want t is echt voorbij voordat je t weet!
Groeten
Hey mannen.
Heel aangekomen en het goed naar jullie zin lees ik.
Veel plezier daar. wij werken nog wel wat haha.
Ben benieuwd naar de foto`s als jullie terug zijn, klinkt veel belovend.
Groetjes Roel