Aankomst Hong Kong
Hallo vrienden,
Eindelijk zijn we in Hong kong aangekomen. We hebben een goede vlucht gehad. We zijn wel behoorlijk afgepeigerd. Wat een drukte hier in dit stadje. We hebben vandaag al dingen gezien die je normaal alleen in films ziet. Maar dat vertellen we nog wel een keer. Hebben net al met stokjes gegeten. Even wennen, maar dan gaat het wel. Gaan vanavond op tijd te bed om morgen op tijd bij onze georganiseerde citytour te zijn.
Tot ons volgende bericht,
Groetjes Frans en John
hallo mannen,
Leuk dat jullie al een berichtje sturen, volgen jullie
jullie met spanning, om ook een stukje van de wereld
te zien.
Wat een drukke stad hè, kijk goed uit met overste-
ken.!!!! al die chinezen op de weg.
Nou fijne stadstour morgen en een hele goeie vlucht
naar het volgende adres.
Groetjes van de Schaft.
Hoi guys!! Wat geweldig dat jullie avontuur begonnen is; en nog zoveel meer om naar uit te kijken. NZ is ZOOO geweldig mooi! Ennuh... Frans: heul veul lekker eerlijk eten daar :-D. P heeft dienst en slaapt nu effies, maar hij reageert straks vast ook nog wel! Goede reis verder en vergeet vooral niet te genieten!
Fyn dat de vlucht goed was en dat jullie zo snel met stokjes kunnen eten petje af ben benieuwd of jullie overal zo snel iets leren.goede reis en tot horens.
Hey jongens,
Goed om te lezen dat jullie vlucht goed is verlopen.
Het zal daar wel een drukte zijn in Hong Kong.
Veel plezier met de city tour. Nog veel reisplezier!!
Groetjes
Top dat jullie toch ff de moeite nemen om iets te laten weten en te zien aan alle reacties wordt het zeer gewaardeerd.
Dus bloggen waar je maar kunt ;-)
Hallo jongens,
Leuk jullie verhalen te lezen.
Nog veel plezier daar!
Groetjes fam. hendriks en opa&oma
neefjes,
fijn dat jullie een goedde reis hebben gehad, en hong kong is wel iets anders als borkel.
leuk dat we het zo bij kunnen houden waar jullie uithangen!!
tot het volgende verhaal!! groetjes
Hoi Frans en John,
heel fijn iets van jullie te horen, geniet van de mooie dingen.
Heel veel groetjes van ons allemaal ook van Oma.